Peneli, nje linje bukurie

Peneli i syve eshte nje kozmetik i rendesishem per grimin e syve, dhe pikerisht per kete arsye, ne treg jane pranishem tipe te ndryshem te penelave te krijuara mbi te gjitha per te lehtesuar perdorimin e tij.

Peneli klasik, perbehet nga nje maje e cila mund te behet edhe e veshtire nese nuk perdoret perdite, dhe ne kete menyre gjendemi para pasqyres duke korigjuar vijat e gabuara qe kemi krijuar.

Per te zgjedhur ate qe na pershtatet me nevojat tona, mund ta nisim nga zgjedhja e produktit, te disponueshme ne treg si ne versionin e lengeshem ashtu dhe ne versionin e kremit.

Lapsi penel, me i zakonshmi per prakticitetin ne perdorim, eshte i thjeshte ne konfeksion dhe ka nje perdorim te gjere ne ato femra te cilat mund te jene “fillestare”. Per nje aplikim korrekt te penelit eshte mire te keni nje pasqyre zmadhuese, ne menyre per te mbajtur nen kontroll menyren e operimit. Keni zgjedhje telire persa i perket ngjyrave, nje grime smokey eyes ju kerkon patjeter nje penel te zi por per nje look me glamour, bluja, vjollca dhe cdo ngjyre tjeter ne mode mund te perdoret sipes deshires./ikub/