Për fytyre te lodhur përdorni maskën nga patatet

Për ta gjallëruar lëkuren tuaj te lodhur dhe te dëmtuar, atëherë ju këshillojmë te përdorni maskën nga patatet.

Kjo maske përgatitet shume lehte. Një patate e zier qërohet dhe ndrydhet, asaj i shtohet një gote qumësht dhe e verdha e vezës.

Kjo përzierje aplikohet ne fytyre ku qëndron 20 minuta, pas kësaj fytyrën e lani njëherë me ujë te ngrohte e mandej me ujë te ftohte dhe e thani me peshqir te bute.