Per nje fytyre perfekte

Edhe produktet me te mira ne treg, per te bere me te miren, kane nevoje te perdoren ne menyren e duhur.

Eshte e rendesishme qe fytyra te jete ne menyren me te mire e paster, cdo femer ka metoden e saj te pastrimit dhe eshte mire qe ta ndjek ate me durim, duke pasur parasysh tipin e lekures qe ka.

Peeling-u eshte shume i rendesishem per te pastruar ne thellesi lekuren dhe per te eleminuar qelizat e vdekura, por keshillohet te mos perdoret perdite, edhe pse mund te perdorni nje tip delikat.

Duhet te mundoheni qe ta shtrini sa me mire ne fytyre dhe ne qafe, duke e masazhuar me delikatese. Gjithashtu, eshte e keshillueshme te aplikoni nje tonik, per te larguar mbetjet e produktit dhe per te mbyllur poret. Ndersa kremi hidratues, per ta perhapur menjehere pas pastrimit, e ben lekuren me te bute dhe i kthen asaj mbrojtjen e duhur. Per kete mund te synoni edhe per kremra me filter mbrojtes, sidomos ne sezonin e nxehte. Eshte e preferueshme te aplikoni nje krem me masazh shume delikat qe menyre qe te mos irritoni lekuren dhe qafen.

Femrat qe deshirojne nje grim shume te lehte mund te perdorin primer, i cili eshte i pershtateshem per make-up te lehte dhe qe duhet te rezistoje gjate. Behet fjale per nje krem qe fikson dhe stabilizon grimin, duke reagur me nje lloj filmi mes grimit dhe lekures.

I pershtateshem per lekure me yndyre, eviton qe grimi te shkrije ose te akumulohet me shume ne zonen e syve. Kremi baze, eshte i duhur per cdo lloj grimi, ben lekuren me kompakte, perfekte per te kaluar ne fazen krijuese, krijimin e make-up-it qe ju preferoni./ikub/