Për një gjoks të bukur, 3 receta mjaft të dobishme

Doni te keni gjoks të fortë e të rrumbullakët? Disa të fshehta por të realizueshme.

1. Në një litër ujë hidhni disa lule livando, hithra, kamomil dhe i lini ashtu një natë.Të nesërmen me ujin e aromatizuar bëni masazh.

2. Merrni pak vaj bajamesh kamomil dhe pak livando…Një masazh me këtë përzierje sjell rezultate të larta.

2. Shtypni një mollë së bashku me lekurën dhe vendoseni mbi gjoks për 10 minuta.