Për sy të bukur

Për të mbajtur sytë tuaj, larg irritimeve dhe skuqje, zëvendësoni pluhurat e syve, çdo 3 muaj.

Edhe pse ato janë të ngjashëm me përbërjen e produkteve të tjerë, ato janë vazhdimisht në kontakt me membranën e syrit, ku ka një rrezik të lartë të transferimit të bakterit te produkti dhe pastaj përsëri ne sy.

Nëse ju përdorni gishtat për aplikimin, lanjini duart përpara se ta bëni këtë dhe kini kujdes nëse ngjyra e produktit ndryshon apo i vjen era.