Përtëritni eshtrat dhe largojeni dhembjen!

Përtëritni eshtrat dhe largojeni dhembjen!Ky ilaç ndihmon në mjekimin e artritit, osteoartritit, dhembjeve të shpinës dhe gjithçkaje që ka lidhje me nyjat, eshtrat dhe muskujt. Thuhet se ky ilaç i përtërinë eshtrat për 25 vjet.

Përbërësit:

-300 ml alkool (70%);

-100 ml povidon jod;

-10 tableta aspirinë prej 300 mg.

Përgatitja:

Përziejeni alkoolin me jod dhe shtoni tabletat e shtypura të aspirinës. Përziejeni këtë lëng dhe mbajeni në vend të errët për 21 ditë.

Më pas mund ta përdorni këtë ilaç. Përdoreni rregullisht në formë të kompresave, apo duke e aplikuar direkt në vendin që ju dhemb.