Pesë burrat të veshur më mirë Pesë burrat të veshur më mirë

Pas yjeve të Holivudit gjithmonë qëndron ekip ekspertësh të cilët kujdesen për detalin më të vogël, nga flokët, grimi, veshja, e deri te shtesat më të vogla.

Por, ndonjëherë edhe ata dinë të gabojnë, dhe yjet gdhijnë në faqet e para me kombinime të çuditshme. Ajo nuk është rast me burrat e ardhshëm, të cilët gjithmonë janë të rregulluar nga koka deri te këmbët.

1. Orlando Bloom
Ylli i “Piratëve nga Karaibet” nxit stil të përcaktuar, ku vë vulë të veten, falë aksesorëve. Kapelë, orë të bukur dhe kombinimi i veçantë

2. Johnny Depp
Edhe një “pirat” u gjend në këtë listë. Bëhet fjalë për Johnny Depp dhe stilin e tij unik. Stili bohem i veshjes, i pasur me pak ‘shmek’ francez që e fitoi falë Vanessa Paradis. Thjesht, nuk mund ta lënë Johnny Depp të pavërejtur në cilën do situatë.

3. Brad Pitt
Në vendin e tretë është aktori i cili mund ta errësojë edhe Angelina Jolie-n. Brad gjithmonë jep shikime jo vetëm me sharmin e tij, por edhe me stilin klasik që është karakteristikë e tij. Gjithashtu, ai është shembull për atë se si mbahet kostumi.

4. Justin Timberlake
Stili që Justin Timberlake e nxiti para disa vite është i kopjuar nga plot, edhe nga yjet tona të skenës muzikore. Kostum elegant me jelek kombinuar me atlete të bardha sportive, i japin pamje urbane stilit klasik.

5. David Beckham
David Beckham nuk di të gabojë. Në çfarëdo rasti është i veshur i përkryer dhe pa gabime. Nuk e di nëse pas tij është Viktoria apo një ekip i tërë ekspertësh, por në këtë rast Beckham e ka gjetur formulën e tij të suksesit.