“Plopping”: Teknika për kaçurrela perfekte

“Plopping”: Teknika për kaçurrela perfekteTeknika e quajtur “plopping” është cilësuar së fundmi si mënyra më e thjeshtë dhe e padëmshme për të pasur kaçurrela perfekte.

Kjo teknikë konsiston në vendosjen vertikalisht të flokëve në një t-shirt pambuku dhe mbështjellja e tyre nëpërmjet mëngëve mbi kokë.

Për një efekt edhe më të voluminoz, sugjerohet aplikimi paraprakisht i produktit tuaj të preferuar për kaçurrela si shkuma apo kremi.

Më pas mund të vazhdoni me tharjen si normalisht. Ndiqni videon.