Produktet e bukurisë mund të provokojnë alergjin

Produktet e bukurisë  mund të provokojnë alergjinNje kerkim shkencor ka analizuar numrin e agjenteve kimik, me te cilet jemi ne kontakt vullnetarisht.Parfumet variojne nga 250-400 agjente kimik, dhe jane kokteile me te vertet te rrezikshem.

Produktet e bukurise ne disa raste mund te provokojne alergji, dhe keto nuk jane vetem legjenda, me te gjithe keto produkte, cdonjeri me agjentet e tij kimik, eshte shume i larte rreziku per te pasur irritime apo reaksione alergjike.

Sipes studiuesve, kozmetika e perditshme ka ndryshuar shume, dhe pas ketyre fshihet nje rrezik shume i madh.