Pse përdoret balsami?

Balsami dhe shampoja na ndihmojnë apo jo për t’i zhdukur? Autorja shkruan se mënyra e vetme për t’i eliminuar është prerja e flokëve.

Por ekspertët mbështesin idenë se një balsam i mirë mund ta zgjidhë këtë situatë.

Ekzistojnë produkte shumë të mira kozmetike të studiuara për flokët e dëmtuar.