Puçra në fytyrë tregues i sëmundjeve nga se vuani

Puçra në fytyrë tregues i sëmundjeve nga se vuaniEkspertët e dermatologjisë pohojnë se përmes puçrave janë në gjendje që të bwjnë analizimin në lidhje me atë çfarë pwrfaqwson dalja e tyre në pjesë të ndryshme.

Dalja e puçrave në zona të ndryshme është një tregues i mirë se ne vuajmë nga diçka tjetër. Më poshtë është bërë një renditje në lidhje me domethënien e puçrave për organizmin tonë në zona të ndryshme.

Puçrrat në ballë
Dalja e puçrave në këtë pjesë të fytyrës është një tregues i mirë se ne kemi probleme me tretje, zorrë të hollë apo me mëlçi, gjithashtu stresi dhe mungesa e gjumit mund t’i shkaktojnë.

Puçrat rreth vetullës
Puçrat në këtë zonë mund të shfaqen si pasojë e qarkullimit jo të mirë, problem me fshikëz, ushqimit që bazohet në yndyrë dhe teprimit me alkool.

Gojë
Shkak mund të jetë konsumimi i tepërt me ushqime pikante, ushqim të erëzuar dhe të pjekur apo reaksion në një pastë të caktuar të dhëmbëve.

Puçrrat në hundë
Kjo është një pjesë e fytyrës e cila është një treguese e mire se ne kemi konsumuar ushqim jo të shëndetshëm, kapsllëk, fryrje, qarkullimit dhe tretje jo të mirë.