Qerpiket fallso

Qerpiket fallsoPer te pasur qerpike me te dendur dhe me gjata, per nje shikim sensuale, mund te aplikohen qerpiket fallso te cilet kane efekt natyral.

Ja sesi mund ti aplikoni:

Me ndihmen e nje piskatoreje, duhet te njomni pjesen e fundit ku ngjiten me qerpiket tuaj.

Terhiqni syrin me drejtim nga jashte, per ta mbajtur ne kete menyre te pa levizur, filloni aplikimin duke i ngjitur qerpiket ne cepin e brendeshem te syrit.

Ekzistojne shume lloje qerpikesh, shume te dendur, shume te gjate, me aplikacione te ndryshme, zgjedhja eshte juaja, kush ju pershtatet me shume juve dhe tipit te festes.