Raporti ne cift: Burri dhe gruaja jane si qeni dhe macja

Si eshte marredhenia juaj ne cift, vazhdoni te ziheni apo shkoni ne harmoni. Pjesa me e madhe e marredhenieve bejne pjese ne grupin me te gjalle, sepse edhe nese duhen shume eshte normale te mos ndash gjithmone te njejten ide dhe shpesh zihen.

Nje sondazh i fundit ka treguar se cifti i kafsheve qe prezanton me shume partneret, eshte pikerisht ai i perbere nga qeni edhe macja. Ja pra, nuk eshte vetem nje menyre te theni.

Supozojme se ne te dyja rastet jane dy kafshe shtepiake me nje personalitet te forte dhe kane tendence, pavaresisht keqkuptimeve te para, per t’u pershtatur me nje bashkejetese miqesore.

Per te njohur nje person, eshte gjtihashtu e mjaftueshme te shikosh kafshezen tij qe dite pas dite tenton te kete te njejtat zakone te padronit te tij.

Sondazhi tregoi se 43 per qind e femrave pelqejne shume macet dhe mundohen te shihen ne te edhe fizikisht; kujdesi per estetiken, elegancen, pavaresine dhe tregimin e krenarise.

Edhe 33 per qind e meshkujve e shohin veten ne kafshen me kater kembe, qe ne kete rast eshte nje qen. Karakteristikat kryesore jane besnikeria, besueshmeria dhe siguria (kane tendence per te dhene mbrojtje per personat qe duan).

Me pak se nje e katerta e te intervistuarve e shef veten ne kafshet ekzotike. 14 per qind e meshkujve mendojne nje luan, ndersa 10 per qind e femrave e shohin veten si tiger.

Nuk eshte cudi qe meshkujt me temperament te forte dhe te vendosur i tregojne qente si kafshet e tyre me te preferuar; sintotizohen ne te njejten gjatesi vale.(E.A/infoalbania)

Ne fakt, qeni eshte nje kafshe dinamike qe eshte i pershtatshem per te ndjekur burrat ne te gjitha udhetimet dhe aktivitetet sportive.