Rendesia e formave te vetullave

Rendesia e formave te vetullaveKane fuqin te ndryshojne shikimin sipas modelim te tyre. Te gjitha femrat e dine mire sesa e rendesishme eshte forma e vetullave per te ndryshuar pothuajse te gjithe fizionomine.

Ekspertet e makeup-t sygjerojne per duart me pak praktike, te dalin para pasqyres dhe te heqin vija, duke nisur nga ana e brendeshme me drejtim per jashte, Evitoni te hiqni qimet ne vijen e siperme te vetulles, por duhet te punoni vetem poshte saj.

Nje rregull tjeter i rendesishem, eshte te mos hiqni shume qime ne te njejten kohe, por gjithemone njeri pas tjetrit, vetem ne kete menyre do te shikoni efektin gradual dhe ne kete menyre mund te korrigjoni gabimet.