Renie nga pesha ne menyre te shendetshme

Rënia e suksesshme dhe e përhershme nga pesha kërkon këmbëngulje dhe kohë, sepse rënia nga pesha nuk ndodh brenda ditës. Përgjithësisht, pesha e tepërt fitohet gradualisht me kalimin e viteve.

Për të humbur 1 kg (2.2 lb) të yndyrës trupore, trupi duhet të djegë afërsisht një sasi prej 7,000 kilokalorish, ose të reduktojë po kaq hyrjen e kalorive. Kjo sasi energjie përmbahet, për shembull, në 778 g (1 lb 12 oz) yndyrë e pastër.

Rënia e suksesshme nga pesha kërkon hyrje të limituar të kalorive të kombinuar me rritje të aktivitetit fizik.
Formula për rënien e suksesshme nga pesha tek personat mbipeshë bazohet tek: nje dietë e shëndetshme e cila fokusohet tek një marrje e moderuar e yndyrnave (60-80 g ose 2-3 oz në ditë) e kombinuar me një nivel të lartë të aktivitetit fizik, së bashku me formoline L112 për të ndihmuar rënien nga pesha. Për shkak të kapacitetit të lartë lidhës për yndyrnat, L112 mund të lidhë një sasi të konsiderueshme të yndyrnave të dietës, duke realizuar rënie të peshës për shkak të uljes së energjisë së marrë.

Veçanërisht gjatë fazës fillestare të plotësimit të ndryshimeve të dietës, formoline L112 promovon motivimin në sajë të rritjes së suksesit dhe përdorimit komod.

Për të rënë nga pesha pa formoline L112 e suksesshme është një dietë me pak yndyrna (afërsisht 40 g yndyrë në ditë).
Shumë persona e kanë të vështirë të kalojnë nga një dietë ditore e pasur me yndyrna (marrje ditore 120 g yndyrna ose më tepër) tek një dietë e varfër me yndyrna, prandaj nuk janë vënë re suksese për një kohë të gjatë. formoline L112 së bashku me një dietë të shëndetshme, ju mundëson që të humbni peshë në mënyrë të suksesshme dhe jo stresuese.
Dietat për periudha të gjata kohe mund të kontribuojnë në mungesën e vitaminave dhe mineraleve si: vitamina C, vitaminat B, hekur, kalçium, iodine dhe fluorine. Për këtë është e këshillueshme që personat të ndjekin një program të rënies nga pesha gjatë të cilit të marrin shtesa vitaminike dhe minerale.

Për ruajtjen e peshës pas rënies fillestare nga pesha, mund të merret 1 tabletë formoline L112 2 herë në ditë me 2 vaktet kryesore. Për të mbajtur peshën tuaj ju nuk duhet ti ktheheni modeleve tuaja të mëparshme të ngrënies.
Instruksione të mëtejshme formoline L112 është një produkt mjekësor i çertifikuar nga një organ i autorizuar për të gjithë EU dhe është e rregjistruar në vendin e origjinës sipas numrit të rregjistrit “DE/CA66/Certmedica/001”.
Cilësia dhe efikasiteti i përbërësve aktivë janë të kontrolluara në mënyrë strikte që në prodhim.

Ky mesazh promocional mundesohet nga Farmacia “Armir”, (ku dhe mund te gjeni dhe produktin e lartshenuar), e cila gjendet ne adresen: