Sa mund te zgjas tradhetia

Tradhetia ndjek nje rruge zhvillimi, kalon nga nje faze ku ne cift ka probleme te cilat nuk diskutohen, dhe cifti e ndjen veten larg njeri tjetrit.

Ne hap i rendesishem eshte tregimi i kesaj historie, paraqet nje moment dramatik, pasi prezanton thyerjen e marredhenies si para ashtu dhe pas. Tregimi, con ne krizen e marteses apo lidhjes, njeri nga partneret eshte i fiksuar nga ky problem.

Zgjatja e tradhetise eshte ne infinit, duke filluar nga pak dite deri ne disa vjet. Por per sa kohe te zgjase, tradhetia behet si nje martese “paralele”.