Sa të rëndësishme janë komplimentet

Për ta bërë të ndihet edhe më mirë njeriun e zemrës shtoni numrin e komplimenteve.

Të njëjtën gjë duhet të merrni edhe nga partneri juaj. Por këtë duhet ta fitoni. Nëse nuk doni veten tuaj është e vështirë të besohet se mund t’u dashurojë dikush tjetër. Respekti ndaj vetes është shumë i rëndësishëm në një lidhje të fortë.

Nëse e pëlqeni vërtet veten tuaj, veç defekteve dhe dobësive që keni, do të ndiheni të sigurt. Kur ndiheni i sigurt dhe me besim në vete, do të pëlqeni të rrini me partnerin për gëzimin që sjell në jetë tuaj dhe jo sepse keni nevojë për ta që të mbijetoni.

Nëse keni pasur një eksperiencë negative në të shkuarën është e nevojshme të bisedoni për këtë me personin që keni në krah. Nevoja fizike për ngrohtësi nuk ndryshon asnjëherë, kjo është e rëndësishme.