Sapune dhe detergjente

Te pastrosh lekuren, ta lani dhe ta beni ate te shkelqeje nga drita dhe nga shendeti, eshte nje nder deshirat me te medha te cdo femre qe ka deshire te ndjehet ne forme.

Ashtu si per ushqimin dhe per kozmetik ekziston nje dileme nese produktet duhet te jene bio apo jo? Nese produktet kozmetike biologjike mund te ushqejne me mire  lekuren etj. Produktet biologjike ofrojne me shume avantazhe ne krahasim me laresit te cilet mund te jene irritues per lekuren.

Per kete produktet biologjike zgjidhen nga vajza te cilat deshirojne te kujdesen per trupin dhe mbrojtjen e lekures me natyralitet te plote. Mjafton te mendoni se moda e “BIO”-se po cmend vipat e hollivudit, mes te cileve Jennifer Aniston, qe mesa duket perdor vetem produkte biologjike.

Oferta e produkteve biologjike varion dhe diferencohet ne zgjedhjen e elementeve qe na propozojne produktet. Nje sapun natyral me perberje natyrale vaj ulliri qe permban zbutes tipik per lekuren.

Perberja permban vitamina te ndryshme, me aktivitet delikat dhe lentitiv. Nuk ju mbetet se te provoni sigurine e produkteve biologjike./ikub/