Seksi është eliksir për zemrën, diabetin, plagët, pagjumësinë

Kënaqësia, shprehja e dashurisë ose ushtrimi trupor, sido që ta përjetoni, seksi është nevojë natyrore e njerëzve.

Një jetë e shëndoshë seksuale i bën shumë të mira organizmit se sa mendojmë ne në përgjithësi.

Njerëzit të cilët rregullisht kënaqen me lojërat intime trupore janë në kondicion më të mirë trupor se sa ata të cilët nuk kanë aq shumë fat.

Shëndeti dhe seksi sigurisht që janë të lidhur. Seksi është ushtrim për sistemin kardiovaskular dhe e mbush organizmin me hormone të cilët bëjnë që të ndihemi mirë”, pohon ekspertja amerikane Xhenifer bas nga qendra për hulumtim të seksit në institutin Kinzi në Universitetin e Indianës.