Si mund të lidhet një foulard?

Një kthim madhështor mbi pasarelat vjeshtore na ka risjellë sharmin e kohëve të tjera.

Jo më si një aksesor i ëmbël, por i riinterpretuar nga stilistët më të famshëm, të cilët kanë gjetur mënyra të reja dhe të vjetra për ta ngjitur sërish në krye të tendencave.

Stilistët, ia kanë dalë për mrekulli duke na propozuar edhe të gjitha mënyrat se si mund të lidhet një foulard.

I mbështjellë rreth qafës dhe i lidhur nyje nën mjekër, i rrethuar në rripin e çantës apo i vendosur në vend të rripit, foulard-ët kthehen me gjithë elegancën e tyre. Stilistët zbulojnë shaminë e mëndafshtë, objektin e vogël të të gjitha stinëve. Stilisti Paul Smith e propozon të stampuar me një ajër të freskët vintage.