Si mund te luftoni celulitin

Si mund te luftoni celulitinNuk dini me se si mund te lujftoni celulitin, keni provuar masazhe linfodrenues dhe shume llojshmeri me kremra, por ai qendron gjithemone aty.

Ne vitet e funditper te tonifikuar muskujt jane perhapur elektrostimuluesit, te cilet premtojne mrekulli ne pak kohe.

Gjeja e pare qe duhet te beni eshte sporti dhe perdorimi i instrumentave pasive nuk japin te njejtin rrezultat. Jane shume te nevojshem per te rimarre formen trupore.

Keto instrumenta mund te provokojne edhe deme nese nuk perdoren ne menyre korrekte, lezione, mikrotrauma, pa konsideruar faktin se me shkarkimin elektrik demtohen qelizat, keshtuqe e rendesishme eshte perdorimi ne menyre korrekte.

Eshte e kot te mendoni se pa u lodhur, mund te keni rrezultate pozitive, nje stervitje e mire kerkon kohe, entuziazem dhe pune.