Si të dukesh e bukur

bukuriaTë jesh e bukur, duhet pak mund, çdo gjë është e lidhur me mënyrën e ushqyerjes. Nëse ushqeheni shëndetshëm edhe trupi juaj do t’ju përgjigjet mirë. Duhet të bëni aktivitet fizik në mënyrë që të mbani veten në formë.

Nëse pini ujë ju do të mbani lëkurën e fryrë dhe më të bukur. Mundohu te pish 8 gota ujë në ditë apo edhe me shumë. Pi qaj te gjelber, supë për drekë, ha shalqi 91% e të cilit eshte ujë apo kastraveca 95% e të cilëve është ujë.
Veshja gjithashtu ka të bëjë shumë me mënyrën se si ju do të dukeni, mundohuni të keni stil të veçantë dhe të thjeshtë. Të mos mbingarkoheni me make up. E thjeshta gjithmonë mbetet e preferueshme.