Si të hiqni përfundimisht pikat e zeza

lekuraSot do t’ju sugjerojmë një maskë mjaft  efikase për pikat e zeza në lëkurë.

Pikat e zeza në fytyrë janë sa të bezdisshme aq edhe të shëmtuara. Më tepër ato krijohen te personat që kanë fytyrë të yndyrshme. Në krijimin e tyre ndikojnë një sërë faktorësh, duke filluar që nga ata gjenetikë, por edhe nga stili i jetesës, nga gjërat e konsideruara “të këqija” për shëndetin si: alkooli, duhani, kafeina, produktet e përpunuara, ushqim me shumë karbohidrate apo yndyrë.

Kjo maskë aplikohet shumë lehtësisht! Duhen vetem dy ingridientë, piceta buke dhe e bardha e vezës. Duhet ta mbani 30 minuta dhe çdo pikë e zezë që keni në lëkurë do të largohet.

Për më tepër ndiqni videon: