Si të kaloni verën pa djersë

Ditët e nxehta verore nuk mund t’i paramendojmë pa një shishe ujë, syze për diell dhe deodorant të mirë.

Deodorantët mineralë nga kompanitë e njohura kozmetike, siç është ajo franceze “Bourjois”, jo vetëm se mund të lëvdohen për aromën e këndshme, por ato përmbajnë 100 për qind përbërës natyrorë, ndërsa kanë mungesë të parabenit, aluminit dhe klorurit të aluminit.

Ndërkaq, nëse dëshironi që trupi juaj të ketë aromën në harmoni, atëherë do t’ju shërbejnë xhelet për dush, të cilat kanë aromë të ngjashme me deodorantin tuaj.

Komento