Si të keni flokë të valëzuar në mënyrë përfekte!

Si të keni flokë të valëzuar në mënyrë përfekte!Ekspertja e flokëve, Nicci Welsh, nga Britania ka shpjeguar mënyrën se si të keni flokë të valëzuara në mënyrë përfekte dhe atë të bëra vet.

Jeni dëshpëruar ndoshta me mijëra herë pasi që nuk keni mundur që të keni flokë të rregulluara në mënyrën të cilën ju i keni parë ndonjëherë modelet.

Por, tani duket se ekspertja e flokëve, Welsh, ka gjetur një mënyrë se si të i rregulloni flokët e juaja, nëse jeni të interesuar për flokë të valëzuara, shikojeni në linkun më poshtë të sjellë nga Daily Mail./KosovaPress/

Si të keni flokë të valëzuar në mënyrë përfekte!