Si të lyejmë buzët në mënyrë të përsosur

buyetBuzëkuqi është një element shumë i rëndësishëm për bukurinë e femrës. Është çelësi kyq për të plotësuar lukun tuaj.

Filloni në mes. Filloni aplikimin e buzëkuqit në qendër të buzëve dhe drejtohuni drejt anëve. Kështu duart tuaja do të kenë fituar qëndrueshmëri dhe do të gaboni më pak, kur vjen puna te vijat anësore. Lapsi i buzëve mund të jetë miku juaj më i mirë ose armiku më i tmerrshëm. Zgjidhni lapsin e duhur dhe buzëkuqi do të qëndrojë perfekt.

Për më tepër ndiqni video tutorualin për të kuptuar se si mund të lyeni buzët në mënyrë të përsosur.