Si të pastroni lëkurën ?

Dëshironi te zgjoheni me fytyre te pastër, te bukur dhe te bute? Ndiqni keto hapa.

Merrni nje brushe dhembesh te paperdorur, derni uje te ftohte ne brushe, dhe ferokjini buzet me brushe; Ferkojini buzet me sheqer, qe te largohet lekura e thate;

Perzini mjalten me sheqer dhe perdoreni si maske per fytyre, dhe lyjeni fytyren me to;
Lani dhembet rregullisht. Dhembet e bardhe ju shkelqejne fytyren; Lajeni fytyren rregullisht Beni ushtrime te ndryshme para se te fleni.

5 Comments

  1. c'eshte Brushe? :O

  2. furc dhembesh

  3. S mund te shkruani dot shqip?!!

  4. cfare shpjegimi i hollesishem dhe i sakte.tani di cfare te bej

  5. I like it

Komento