Si të vendosni kremin e grimit me sfungjer

Si të vendosni kremin e grimit me sfungjerAsnjë gjë tjetër nuk vendos bazën pa shenja dhe bukur si sfungjeri. Brusha mund të lejë vija në fytyrë ndërsa aplikimi me dorë nuk mund të jetë i barabartë.

Në videon e mëposhtme mund të mësoni së të përdorni sfungjerin për aplikimin e bazës së grimit: