Si të zgjidhni një penel që ju shkon me pamjen tuaj

Si të zgjidhni një penel që ju shkon me pamjen tuaj    Për trukimin e përditshëm është më mirë të përdorni një penel-laps, sepse ata janë praktik dhe nuk ju shpërndahet apo dhe t’ju prish trukun gjatë gjithë ditës.

Pastaj kjo është në varësi të kohës që ju do të mbani trukun.Ja disa metoda :

Si të zgjidhni një penel që ju shkon me pamjen tuaj

 

Si të zgjidhni një penel që ju shkon me pamjen tuaj

Si të zgjidhni një penel që ju shkon me pamjen tuaj