Si t’i kombinosh veshjet me vija

Si t’i kombinosh veshjet me vijaKanë filluar të jenë trend për vitin e kaluar, por ky sezon është edhe më i pritur për veshjet me vija. Shpeshherë duken sikur të kufizojnë në veshje, por nëse do t’i shihni të famshmit sa të thjeshtë e kanë për t’i kombinuar, puna do nuk do duket aq e vështirë.

Një T-shirt me vija dhe një fund i kuq, i zi, mustardë apo çdo lloj ngjyre tjetër, je në trend. Një bluzë me vija dhe xhinse boyfriend dhe atlete çfarëdo të bën po ashtu të jesh in në çdo kohë.

Si t’i kombinosh veshjet me vija

Por jo vetëm kaq. Më poshtë do të shohësh disa kombinime edhe me lëkurë, me thekë… Mundësitë janë të pafundme, mjaft të frymëzohesh pak.

Si t’i kombinosh veshjet me vija

 

Si t’i kombinosh veshjet me vija