Stili i balukeve zemër pushton rrjetet sociale

Stili i balukeve zemër pushton rrjetet socialeTrendi më i ri në Korenë e Jugut duket se është modeli i flokëve me baluke në formë zemre. Vajzat e reja në Seoul kanë filluar të stilojnë baluket e tyre në formë zemre të kthyer përmbys.

Ky është një lloj frymëzimi që duket se vajzat koreane e kanë marrë nga fotoja e Kendall Jenner, e shtrirë dhe me flokët të stiluar në disa zemra, e cila theu rekord duke u bërë kështu fotoja më e pëlqyer në Instagram me plot 2.9 milionë pëlqime.

Selfie-t e vajzave të Koresë së Jugut me balluke të tilla kanë pushtuar kudo rrjetet sociale, pa lënë pas as disa djem.

Stili i balukeve zemër pushton rrjetet sociale

 

Stili i balukeve zemër pushton rrjetet sociale