Stresi vret dëshirën për intimitet

Per fat te keq jete e perditshme eshte mjaft stresuese, pune, shtepi, zyre, femije etj dhe keto gjera vrasin deshiren.

Kete gje e ka mbeshtetur nje ekip nga Universiteti i Pittsburgh-t qe nxjerr ne pah dinamika te reja. Punet e shtepise mund te jene shume stresuese deri dhe te demshme per shendetin e zemres.

Nje studim tjeter britanik, i bere ne Pharmaton Vitality Capsules tregon se jeta sociale e shfrenuar, puna, familja lodhin aq shume jeten ne cift sa ne mbremje nuk jane ne gjendje te shijojne intimitetin e tyre me partneret.

7 cifte ne 10, kane treguar se muajt e fundit jane shume te lodhur dhe nuk mendojne per asgje tjeter