Tabela e peshës ideale sipas gjatësisë

Sot do t’ju sugjerojmë t’i hidhni një sy tabelës të postuar më poshtë. Kjo tabelë tregon peshën perfekte që çdokush nga ne duhet  të ketë.

Nëse jeni shumë mbipeshë atëherë ju sugjerojmë të bëni sa më shumë ushtrime dhe të hani shëndetshëm.

Në http://sekretebukurie.net do të mund të gjeni dieta të ndryshme dhe të shëndetshme.

 

tabela