Posts tagged with "dieta dy javore"

Me dietën dy javore shihni rezultate të shkëlqyera

Me dietën dy javore shihni rezultate të shkëlqyera
Ju do të pëlqenit të humbnit të paktën gjysmën e peshës së vënë për sezonin e festave të fundvitit, por mbrëmjet që ju duhet të merrni pjesë medoemos, ushqimet e sezonit plus dhe presioni i ditëve para festave në punë nuk ju lenë të merrni frymë e jo më të gatuani një ushqim me kalori të pakta për veten tuaj. Fatmirësisht dieta 14 ditore e përgatitur enkas për të tilla raste do të mundësojë që ju ta vishni lehtësisht...