Tag: dieta

Heqja e dhjamit pa operacion

Numri i njerëzve që përjetojnë gurë në veshka ka ardhur duke u rritur në Shtetet e Bashkuara. Ndërsa mjekët nuk janë të sigurt përse ndodh kjo rritje, një studim i ri ka gjetur se një …

Si të dobësohen meshkujt

Nëse shëndeti i tepërt është problem veçanërisht për vajzat, të cilat duan të jenë gjithmonë në formë dhe linja perfekte kjo ndodh edhe me meshkujt. Ka shumë prej tyre të cilët duan të heqin …

Si të ‘çmendni’ partnerin tuaj?

Me pak punë mund të arrini atë që dëshironi, të keni vithe seksi dhe të bukura, që të çmendin. Ka shumë mundësi se nëse do t’ju pyesnin se cila pjesë e trupit nuk të pëlqen, shumë …

Dieta e Klinikës ‘Mayo’

Ky program i të ushqyerit bazohet në një humbje të ngadalshme të kileve të tepërta, jo më shumë se 0.5 deri 1 kg në javë, pastaj edhe në kontrollimin e shujtave, në një mënyrë të …

Puçrrat e rinisë

Në moshën më të bukur, ato “prishin syrin”. Janë puçrrat e rinisë që në gjuhë shkencore quhen “acne juvenilis”. Për të tjerët paraqesin vetëm një problem estetik, por për vetë të rinjtë që i …