Posts tagged with "Dr. Shk. Mira Rakacolli"

Dhimbja e kokës, diagnostikimi dhe mjekimi

Dhimbja e kokës, diagnostikimi dhe mjekimi
Në dhimbjen e kokës ndikon ndryshimi i nivelit hormonal. Ndërkohë, diagnostikimi dhe mjekimi i dhimbjes së kokës është i domosdoshëm. Kështu u shpreh mjekja neurologe në QSUT, Dr. Shk. Mira Rakacolli, e cila shpjegoi me detaje këto procese. Ndikojnë hormonet në shfaqjen e dhimbjes së kokës?  Read More →