Posts tagged with "Floket bionde"

Floket bionde jane sinonim i sensualitetit

Floket bionde jane sinonim i sensualitetit
Floket bionde jane sinonim i sensualitetit, por kujdes: per te qene me te vertet seksi duhet te jene te shendetshem dhe te shkelqyeshem. Ja keshillat per te pasur floke te tille. 1-Problemet e flokeve biond: jane delikat, dhe shume te ndjeshem nga agjentet e jashtem si pluhuri, tymi, papastertite. Keto agjente dobesojne floket. 2- Te kujdeseni per floket biond: Shampo, per te pasur floket qe deshironi duhet ti kushtoni vemendje te vecante shampos....