Tag: floket

Vaji i mbron flokët nga djegia

Era, të ftohtit dhe lagështia edhe flokët më të bukura i shndërrojnë në të papërshtatshme dhe jo tërheqëse. Mjafton që një herë brenda javës ta përgatitni maskën nga vaji dhe flokut tuaj do …

10 bindjet që duhen rrëzuar

Truri, flokët apo thonjtë 10 bindjet që duhen rrëzuar. Revista shkencore “Environmental Graffiti” ka publikuar një sërë bindjesh të gabuara për organizmin e njeriut, që nga kufizimi i …

Rënia e flokëve në vjeshtë

Me një sistem korrekt ushqyerjeje dhe me një administrim të mirë të stresit, do të jeni vërtet në gjendje ta përballoni sa më mirë stinën e vjeshtës dhe dimrit. Gjatë vjeshtës është vënë re …

Ngjyrosja e flokëve

Me anë të ngjyrosjes së flokëve arrihet ndryshimi më i shpejtë i dukjes. Nganjëherë ndodh që, edhe pse ngjyra duket bukur në paketim, në flokët tuaj del ndryshe. Për këtë arsye duhet të keni …