Posts tagged with "Frymëmarrja"

11 këshilla fitnesi për fillestarët

11 këshilla fitnesi për fillestarët
Pa marrë parasysh shkakun për të cilin keni vendosur të shkoni në palestër, apo me cilindo rekreacion do të duhej t’i hidhnit një sy disa këshillave që duhet të ndërmerrni para se të filloni me ushtrimet, çfarë pajisjesh do duhej të keni me vete dhe si do të duhet të bashkëpunoni me trajnerin tuaj. Para dhe pas ushtrimeve, si dhe para vrapimit, një tendosje  apo një ngrohje paraprakisht është gjithmonë e detyrueshme. Gjatë...