Posts tagged with "fytyrë shndritshme"

Maskë ushqyese për fytyrën tuaj

Maskë ushqyese për fytyrën tuaj
Një maskën shume ushqyese për fytyren tuaj me produkte te cilat mund ti keni ne shtepi nuk do keni nevojë të shkoni larg. Për të përgaditure këtë maskë ju nevojiten: Mjaltë, Birrë, Miell gruri. Procedura për të bërë maskën është mjaft e thjeshtë kjo është menyra si ta beni masken: Hidhni në një gote një lugë mjaltë, një lugë miell gruri dhe 20 ml birrë.  Read More →