Posts tagged with "jeta në çift"

Gabimet në dashuri

Gabimet në dashuri
Pas njëzet vjet martese njerëzit i mendojnë dhe i gjykojnë situatat me gjakftohtësi. Kështu ata zbulojnë se një pjesë e madhe e jetës së tyre përbëhej nga gabime, mungesa dhe faje të cilat nuk ishin marrë në konsideratë. Është fakt se marrëdhëniet dashurore si dhe filozofia që fshihet pas tyre nuk mësohet në asnjë shkollë. Njerëzit i drejtohen njëri- tjetrit pa qenë në gjendje t’u vënë kufij gjërave.  Read More →

Sa më shumë dashuri për të qenë mirë në çift

Sa më shumë dashuri për të qenë mirë në çift
Që prej ditës së madhe, kur testi i shtatzënisë rezulton pozitiv, e deri në momentin e lindjes së fëmijës, është një kohë relativisht e gjatë, përafërsisht një vit. Gjatë kësaj periudhe prindërit e ardhshëm jetojë mes shumë ëndrrash, por duhet të ketë edhe një marrëdhënie të kënaqshme seksuale. Në pjesën më të madhe të manualeve që u drejtohen femrave shtatzëna, përmendet edhe argumenti “marrëdhënie...