Posts tagged with "kirurgjia plastike"

Operacionet estetike sa janë të sigurta

Operacionet estetike sa janë të sigurta
Ndërhyrjet e kirurgjisë plastike shoqërohen gjithmonë me rreziqe, madje shumë të mëdha nga ato që mund të imagjinohen. Ja gjërat që duhet të dini (dhe të pyesni mjekun) para se t’i drejtoheni “thikës” Ndonjëherë operacionet plastike mund të kushtojnë shtrenjtë dhe jo vetëm në termat ekonomikë. Mastoplastikë, “liposuzione”, “botox”, “filler” ose “acid ialuronik”, të gjitha janë ndërhyrje që po të mos... 

Si ti zhdukim rrudhat nga fytyrat

Si ti zhdukim rrudhat nga fytyrat
Dhe ndërsa kirurgjia plastike në më të shumtën e rasteve tenton të zhdukë rrudhat nga fytyrat e personave të famshëm dhe atyre të thjeshtë, ekziston një tjetër mënyrë më e lehtë dhe jo shumë e dhimbshme. Por sa mirë do të ishte sikur të ekzistonte një produkt i mrekullueshëm që ta bënte lëkurën të bukur dhe të tonifikuar, duke zhdukur përfundimisht rrudhat e moshës. Armiku kryesor i rrudhave janë zmadhimi i poreve....