Tag: Lëkura

Armiqt e lëkurës suaj

Sheqeri: është një artikull qe ia merr ushqimin e nevojshëm qelizave. Yndyrat: sipas shkencëtarëve shkaku me i madh i plakjes është oksidimi i yndyrave ne organizmin e njeriut. Mirëpo kjo …

Cfare lloji te lekures keni?

Ekzistojnë pesë lloje bazë të lëkurës: Lekure e yndyrshme, kombinim, e ndjeshme, e thatë dhe e dëmtuar nga dielli. Lloji i lëkurës tuaj përcaktohet nga ajo se sa shumë ose sa pakë yndyrë …

Makijazh me nuanca të lëkurës

Aplikimi i pudrës së fytyrës është baza e një make up-i të bukur dhe perfekt. Nëse do të shohim lëkurën, do të vërejmë nuancat e ndryshme që dallojnë nga njëri te tjetri. Kjo është edhe …