Tag: Limoni

Limoni është burim i vitaminës C

Nga më të vjetrat dhe më të njohurat veti të lëngut të limonit është burim i vitaminës C. Vitamina C është një antioksidant thelbësor që ndihmon pastrimin e trupit nga radikalet e lira. Këto …

Limoni kundër diabetit

Një substancë e pranishme në limon dhe agrume të tjera mund të jetë bazë për një medikament që ndihmon njerëzit me diabet. Për të zbuluar vetitë e naringenit, emri i substancës, për këtë …