Posts tagged with "lindja e parakohshme"

Mbipesha në shtatzani çon në lindje të parakohshme

Mbipesha në shtatzani çon në lindje të parakohshme
Lindjet e parakohshme janë një dukuri e cila po shfaqet së tepërmi kohët e fundit dhe ndër faktorët e ndryshëm që i shkaktojnë ato disa janë të njohur dhe të tjerë janë ende të panjohur. Një nga këto duket se është zbuluar së fundmi sipas një studimi të publikuar në revistën “Epidemiologjia”, i cili tregon sesi problemi i lindjeve të parakohshme është i lidhur direkt me mbi apo nënpeshën para apo gjatë shtatzënisë....