Tag: Make-up

Make up për çdo rast

Make up, i rëndë, i lehtë, natyral, sido që të jetë mbetet një ndër faktorët kryesorë për pamjen perfekte të femrës. Mbase ju shpesh herë mund të mendoni se në fund të fundit më mirë është …

Make up-i perfekt

Gjithmonë jemi të prirura të besojmë se make up – i nuk është shumë i rëndësishëm dhe shpesh herë i kushtohet më pak rëndësi, të dashura femra duhet të jeni të bindura se nese i …

Make up për mbremjet verore

Make up-i i mbrëmjeve verore është një festë ngjyrash energjike, me kombinime ngjyrash të forta të ëmbla dhe të lehta, mund të kombinoni make up-in tuaj me ngjyrën e veshjes. Kini kujdes të …

Modele verore make up-i

Sapo kemi hyrë në sezonin e nxehtë ku çdo detaj i femrës është i rëndësishëm. Tani fillojmë të vishemi me ngjyra më të ndezura më të ëmbla. Kombinimet janë më të larmishme. Këtë verë do jenë …

Një make up ndryshe

Tonërat në ngjyrë ari janë shumë të bukura sidomos nëse doni të shndërrisni nën dritën e reflektorëve, por gjithmonë duhet të keni kujdes që të mos ekzagjerohet. Zgjidhni ngjyrën e bardhë …

Make-up per vitin e ri

Make-up-imper diten e fundit te vitit behet gjithmone e me i mrekullueshme, nuancat e bronzit dhe te ndryshkut do te mbizetorjne ate nate persa i perket syve. Rimel ekstra strong eshte nje …