Posts tagged with "Maska me rum për flok"

Maska me rum për flokun e tharë

Maska me rum për flokun e tharë
Floku i thatë është i brishtë dhe ka nevojë për një kujdes të madh. Majat e flokun fillojnë dhe degradohen, e floku fillon të elektrizohet. Për të përmirësuar flokun e thatë mund të përdorni tretmanin me rum:  Read More →