Tag: maskë

Maske me rrush

Rrushi perve§se eshte nje frut shume i shijshem, permban perberes te ndryshem qe mund ta ndihmojne lekuren per te qene me e bukur dhe per te permiresuar pamjen e saj. Ne fakt qe ne antikitet …