Posts tagged with "menopauza mashkullore"

Andropauza

Andropauza
Në moshën 40-vjeçare niveli i testosteronit ulet dhe “menopauza mashkullore” bëhet një rrezik konkret. Lodhje, depresion, ulje e dëshirës seksuale. Për meshkujt kjo çështje mbetet ende tabu. Si mund ta përballojnë meshkujt këtë periudhë të vështirë? Ja disa këshilla të një mjeku specialist  Read More →