Tag: mode

10 modelet të veshura më mirë

Të gjitha modelet shkëlqejnë kur është fjala për të dalë në qilimin e kuq. Por si janë ato në jetën e përditshme? Sot do ju tregojmë disa modele shumë të njohura të cilat ja kanë dalur mbanë …

Disa rregulla për moden

Moda bën ndryshimin e stilit, dhe mënyrën e jetës. Me stilet, çdoherë mund të luani. Mos t’iu mashtrojnë se në modë nuk duhet të thyeni asnjë rregull. Ja disa prej tyre që lirisht mund t’i …

Këtë pranvere në modë bizhut

Kete pranvere ne mode bizhu te medha, me ngjyra te forta, trego individualitetin tend dhe shpirtin prej artisteje te vertete. Aksesoret 2010 Vareset jane te medha, edhe kete sezon, me metale …

Kthim në vitetë ’90

Artistja e njohur Alexa Chung ka treguar se sivjet është punuar shumë për ngritjen e tonit të ngjyrave e që është parë edhe gjatë Javës së Modës në Londër. Megjithatë, ajo thotë se kjo …